Kungsbacka – Göteborg – Landvetter Airport

ALLT INOM RÄCKHÅLL

 

Kungsbacka Kontorshotell ligger vid infarten till Kungsbacka, bara 1 minut från E6:an. Här möts du av trevliga människor och en arbetsmiljö där all service och teknik som du eller ditt företag kan behöva finns.

Vi har bemannad reception med kunnig personal som hjälper dig tillrätta och som kan erbjuda en mängd olika tjänster. Här finns rum i olika storlekar, konferensrum med uppdaterad kontorsteknik, lunchavdelning och kaffebar.

 

Kungsbacka_kontorshotell (21 av 26).jpg

Människor och möten

 

Som kontorsgäst hos oss har du tillgång till flera olika ytor men det går även bra att hyra in sig och sitt företag för bara några timmar om så önskas. Här kan du ta en god kopp kaffe och nätverka med andra företagare och det finns goda parkeringsmöjligheter.

 
 
 

Konferensrum

Det finns två konferensrum; Nidingen med ca 8–10 sittplatser med tillgång till allt vad ett konferensrum behöver och Fjordskär med ca 6 sittplatser som fungerar som ett lugnt samtalsrum.

Kontorsrum

På Kungsbacka Kontorshotell finns det olika storlekar på rum, ett prisexempel kan vara: 11 kvm eget låsbart rum, nätverksuppkoppling, städning, tillgång till allmänutrymmen, konferensrum, kök och kaffebar för 4 339 kr/månad.

Informella möten

Ibland har man behov av att sitta i en trivsam miljö eller i ett avskilt rum för sina möten. Vi kan erbjuda båda på kontorshotellet där det även finns tillgång till kaffe, mineralvatten och kakor.

Allt är skräddarsytt

 
 

Konferens och mötesrum

Vi erbjuder konferensrum med tillhörande teknik och mindre mötesrum. Konferensrum kan bokas av våra hyresgäster men även utomstående företag har möjlighet att boka rum hos oss.  Receptionen hjälper gärna till med bokning och förfrågningar.
 

Trevliga kontor

Vi erbjuder kontorsrum i olika storlekar. Det finns möjlighet att boka rum under längre eller kortare period. Receptionen hjälper dig med prisuppgifter och olika lösningar som passar just din verksamhet.
 

KÖK OCH KAFFEBAR

Som hyresgäst på kontorshotellet har du tillgång till vårt kök och kaffebar. I köket finns tillgång till kyl, frys, mikrovågsugnar och gott kaffe från vår kaffemaskin. Mineralvatten och något gott till kaffet finns alltid att köpa till. Vi har dessutom en kaffebar i anslutning till vårt stora konferensrum som kan vara trevlig att ta en paus vid mellan möten.

BEMANNAD RECEPTION

Vi tror på ett varmt välkomnande och en bemannad reception. Vår kunniga personal hjälper dig och dina besök tillrätta. Vi erbjuder en rad olika tjänster anpassade till både mindre och större företag. Personalen bokar även upp rum eller platser, kan hjälpa till med skrivhjälp och utskrifter, är länken mellan dig och dina kunder och ser till att kaffe och kaka finns till dina bokade besök. Behöver du hjälp med något annat så är det bara att fråga.

Sittplats och nätverk

Ibland kan man behöva att bara kunna sitta ner tillsammans i en avslappnad miljö och diskutera eller ha en sittplats för sig själv tillsammans med andra. På Kungsbacka Kontorshotell går det utmärkt att boka en sittplats och självfallet finns det tillgång till bra nätverk.

Som kontorsgäst hos oss har du tillgång till fräscha arbets- och mötesytor. Hos oss kan du ta en god kopp kaffe och nätverka med andra företagare
 

Kungsbacka_kontorshotell (21 av 26).jpg

Om oss

 

Välkommen till Kungsbacka Kontorshotell – det första kontorshotellet i Kungsbacka med start redan 1985. Idag vet de allra flesta vad ett kontorshotell är för något. Då var det ett helt nytt begrepp som många trodde hade med övernattning att göra.

På kontorshotellet fick de små företagen tillgång till samma service som de stora företagen; gemensam reception, växeltelefonist, sekreterare, konferensrum, lunchrum, god kontorsteknik samt en fräsch och representative miljö. Det är något vill vi fortsätta erbjuda även idag.

Sommaren 2016 ägs hotellet av Fastighets AB Planeten. Bolaget ägs av syskonen Madeleine Bräutigam och Lennart Krüger som genom sina familjer i generationer ägt fastigheter i centrala Göteborg men även i Kungsbacka med omnejd.

Vi vill fortsätta erbjuda samma service som tidigare där en tilltalande och trivsam miljö står i fokus och som är lättillgänglig.

 

Kontakta oss

 

Du kan nå oss genom att maila info@kbakontorshotell.se, via Facebook eller genom att ringa 0300-127 00.

 
 
För- och efternamn
Vi behandlar ditt ärende med största möjliga sekretess.